0
U hebt niets in uw winkelwagen.

0

I.V.M. de bouwvakantie hanteren wij voor enkele producten aangepaste levertijden. Meer weten?

Maatregelen

Veilig winkelen

Wij, als MooiePlinten BV, doen er natuurlijk alles aan om er voor te zorgen dat u veilig uw deurlijsten en plinten bij ons kan aankopen. Derhalve zullen wij nooit of te nimmer uw rekeningnummer op onze website vragen. De enige locatie waar uw bankrekeningnummer wordt ingegeven is middels de zwaarbeveiligde website van onze payment partner Mollie. Naast iDeal kunt u er voor kiezen om contant aan de bezorger te betalen. U weet zo dat uw bestelling in goede orde bij u wordt bezorgd.

Meer over Mollie:

Om er voor te zorgen dat alle transacties veilig en goed verlopen maakt MooiePlinten.nl gebruik van een betrouwbare payment partner: Mollie. Mollie verzorgd iDeal voor onze websites. Wij hebben specifiek voor deze aanpak gekozen omdat wij met een eigen iDeal portal uw veiligheid niet zo goed kunnen waarborgen als onze betalingspartner dat kan!

 

Mollie: Veilig & vertrouwd

Door jarenlange kennis in de betaalmarkt staat Mollie garant voor een zo veilig mogelijke afhandeling van de transactie en biedt hiervoor een ‘secure’ verbinding aan. Mollie heeft van Currence een certificering doorstaan om iDEAL te mogen aanbieden. Mollie is in afwachting van een vergunning, uitgegeven door de Nederlandse Bank Mollie om betalingen te mogen ontvangen voor derde. Ook scant Mollie alle betalingen om zo middels zelf lerende algoritmes frauduleuze betalingen te herkennen.

iDEAL via Mollie

Via Mollie is iDEAL gemakkelijk aan te sluiten zonder de gebruikelijke technische en administratieve rompslomp. Mollie hanteert een vast bedrag van €0,99 per transactie als enige kostenpost. Bovendien heeft u op ieder moment toegang tot duidelijke en overzichtelijke transactieoverzichten en andere statistieken. Ook kunt u een e-mail of SMS ontvangen bij elke binnengekomen betaling. Mollie is hierdoor dus een perfecte partner op het gebied van iDEAL en is het dan ook niet verbazingwekkend dat Mollie ondertussen op 9.571 websites iDEAL betalingen mag verzorgen.

Tot slot: Onze garanties

  • Op onze websites.nl wordt nooit een rekeningnummer achter gelaten, enkel via de beveiligde servers van onze partner Mollie.
  • U kunt contant aan de bezorger betalen bij aflevering.
  • Bij iedere bestelling wordt u gebeld door een medewerker van ons om de bezorgafspraak te maken en eventuele vragen te beantwoorden.

Contact

T: +31 (0)40 298 67 42
M: info@mooieplinten.nl

KvK nr.: 53507975
BTW nr.: NL850906696B01
IBAN:NL48 RABO 0134 7629 40

Habraken 2152B
5507 TH Veldhoven

showroom en afhaalorders op afspraak »


 

 

vertrouwd en veilig kopen bij MooieDeurlijsten.nl