0
U hebt niets in uw winkelwagen.

0

Actie 25% korting

Grenen en MDF plinten Gegrond

Bij Mooieplinten.be worden alle plinten die u op onze website vindt standaard 2x wit gegrond afgeleverd. Daarnaast heeft u de keuze om de plinten afgelakt te bestellen. Het voordeel van gegronde plinten is dat u direct aan de slag kunt en deze niet eerst hoeft bij te werken. Alle plinten die op onze website worden zorgvuldig verpakt en met eigen vervoer bij u afgeleverd, zo voorkomen wij de kans dat er eventuele beschadigingen kunnen ontstaan.

Kies voor MDF plinten of Grenen plinten

Het materiaal dat wij gebruiken voor onze plinten en architraven is ofwel grenen of MDF. Beide materialen zijn voorzien van een FSC-gecertificeerd keurmerk, dit wil zeggen dat het hout dat gebruikt wordt uit duurzaam beheerde bossen komt. Zo weet u zeker dat u niet alleen kwaliteit in huis haalt maar dat u ook milieubewust bezig bent.

Binnen ons assortiment hebben wij de grootste selectie aan decoratieve plinten in België, zo weet u zeker dat er altijd wel iets voor u tussen zit. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende lengte- en diktematen waardoor u uw eigen unieke uitstraling kan creëren. Zo kunt u uw woning de authentieke uitstraling geven die het verdient.

 

Gladde Plint

Strak

Bestellen

Kraalplint

Klassieker

Bestellen

Luxeplint

Elegant

Bestellen

Monumentenplint

Authentiek

Bestellen

Sierplint

Sfeervol

Bestellen

Waalplint

Subtiel

Bestellen

 

 

Meer over MDF

Contact

T: +31 (0)6 236 78 748
M: info@mooieplinten.nl

KvK nr.: 53507975
BTW nr.: NL850906696B01
Rabobank: 1720.42.666
IBAN:NL48 RABO 0134 7629 40

Habraken 2152B
5507 TH Veldhoven

showroom en afhaalorders op afspraak.


 

 

vertrouwd en veilig kopen bij MooieDeurlijsten.nl